Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kezdődik a jegyárusítás az MTK elleni vasárnapi bajnokira

Kezdődik a jegyárusítás az MTK elleni vasárnapi bajnokira

Mint ismert, a Hungast SZKKA NB I-es csapata a hétvégén két hónap után újra hazai pályán lép pályára, amikor a bajnokságban hatodik helyen álló MTK Budapest érkezik az Aréna Savariába a 2022-es év első hazai bajnokiján. Tájékoztatjuk Szurkolóinkat, hogy elkezdtük az MTK elleni mérkőzésre érvényes belépők árusítását.

A jegyek elővételben is megvásárolhatóak klubirodánkban (Berzsenyi tér 2., 4. emelet), hétköznapokon 8-tól 16 óráig. Természetesen a mérkőzés napján az Aréna Savaria jegypénztárai is kinyitnak, így Szurkolóink a helyszínen is hozzájuthatnak a belépőkhöz, melyek esetében nem teszünk különbséget a galéria és a mobil lelátó között.

Jegyárak az MTK elleni mérkőzésre:

Felnőtt: 1600 Ft

Diák,nyugdíjas: 800 Ft

A jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók és a felügyeletük alatt kiskorúak léphetnek be a csarnokba.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.