Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kézilabda-ünnepre készülve

Magyar és külföldi válogatottakkal soraiban érkezik szerdán Szombathelyre az Alba Fehérvár. Füzesi Ferenc, a Swietelsky-SZKKA vezetőedzője úgy véli: igazi kézilabda-ünnep lesz az egyetemi csarnokban.
Kézilabda-ünnepre készülve

Az NB/I egyik legerősebb csapata látogat Magyar Kupa-mérkőzésre Szombathelyre szerdán este. Az Alba Fehérvár nemcsak a honi bajnokságban, hanem a nemzetközi porondon is érdekelt, soraiban több magyar és külföldi játékossal. A meccs esélyese ezúttal nem a Swietelsky-SZKKA, ám a lányok bizakodva várják az összecsapást.
Füzesi Ferenc vezetőedző szerint nagyszerű erőfelmérés lesz a találkozó.
– Valóban remek ellenféllel meccselhetünk, a lányok készülnek a megmérettetésre, abban biztos vagyok, hogy mindent megtesznek majd a pályán. Tudjuk, hogy miben nagyon erős a fehérvári alakulat, készültünk belőlük, ráadásul több játékosom is szerepelt már a Fejér megyeiek ellen még az élvonalban. Azt gondolom, hogy egy igazi kézilabda-ünnep lesz majd a csarnokban a szombathelyi kézilabda közösség számára, hiszen a mi csapatunk egy klasszissal találkozhat. Fontos természetesen a kupameccs, de aztán a lefújást követően már a szombati, Mohács elleni bajnokira kell fókuszálnunk – számunkra az igazi rangadó lesz. A lányok szerdán felmérhetik, hogy jelen állapotunkban mire vagyunk képesek egy NB/I-es topcsapat ellen – fogalmazott Füzesi Ferenc.
A Swietelsky-SZKKA–Alba Fehérvár mérkőzés szerdán este hatkor kezdődik. Amint azt korábban jelezte egyesületünk vezetősége, lehetőség szerint fehér felsőben buzdítsák majd a csapatot a szurkolók.