Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kialakult az NB I/B mezőnye

Történtek változások, ificsapatunk célja a biztos bennmaradás.
Kialakult az NB I/B mezőnye

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy ifjúsági csapatunk ezúttal is indul az NB I/B-s bajnokságban, így tehetséges fiataljaink továbbra is hétről-hétre a felnőttek között pallérózódhatnak és fejlődhetnek. A Magyar Kézilabda Szövetség kialakította a másodosztály mezőnyét, csapatunk a 12 csapatos Nyugati-csoportba került, ahol az előző idényhez képest történtek azért változások. 

A Dorog nem vállalta az indulást, a Vasast pedig a Keleti-csoportba sorsolták, így két új csapattal, a Szekszárddal és a Szentendrével kell majd farkasszemet néznünk. Ificsapatunk elsődleges célja a szezont tekintve a biztos bennmaradás az NB I/B-ben. 

NB I/B Nyugati-csoportjának mezőnye:

NEKA, Budaörs KSN, Kozármisleny SE, Győri ETO KC U20, Csurgói NKC, Pázmánd NK, DKKA-Dunaújvárosi Kohász KA U20, Rinyamenti KC, Mohácsi TE, Szombathelyi KKA U20, Szekszárdi FGKC, Szentendrei NKE

 

Mint ismert, ificsapatunk a felnőtt másodosztály mellett természetesen az Ifjúsági I. osztályban is indul, ahol szeretnénk a tabella élmezőnyéhez tartozni. A szövetség az ifibajnokság Nyugati csoportjának mezőnyét is kialakította:

Ifjúsági I. osztály mezőnye:

Bajnok DSE Nemesvámos, Budaörs KSN, Dunaújvárosi KKA, Érdi Sport, Győri ETO KC, Kozármisleny SE, Köfém SC, NEKA I, NEKA II, Mosonmagyaróvár KC, Siófok KTC, Szombathelyi KKA, Vasas SC, Szent István SE