Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kiélezett meccs várható

Kiélezett mérkőzésre számít Pődör Zoltán, a Swietelsky-SZKKA serdülőcsapatának vezetőedzője vasárnap délután. Az ellenfél a rutinos Alba Fehérvár lesz.
Kiélezett meccs várható

A tavalyi évben U13-as bajnoki címet szerzett együttesünk ezúttal a serdülőbajnokságban méretteti meg magát. Itt a Swietelsky-SZKKA alakulata az átlagosnál lényegesen fiatalabbnak számít, ugyanis a mi lányaink 2003/2004-es születésűek, a riválisok döntő többsége viszont 2002-es csapattal nevezett a pontvadászatra.
– Nincs ezzel semmi baj, felvesszük a versenyt a mezőnnyel. Már tavaly is belekóstoltunk a bajnokság hangulatába, akkor – két év „lemaradással” – a 10. helyen zártunk. Most az első nyolcban szeretnénk végezni, természetesen minél jobb pozícióban. A lányok sokat fejlődtek, becsülettel tették a dolgukat az edzőtáborban, sokat dolgoztak – jó visszajelzéseket kaptunk az edzőmeccseken is. Az Albát ismerjük, az egyik meghatározó tagja a bajnokságnak, rendre eljutnak a döntőbe. Nagyon kemény ellenfél vár ránk, s noha betegség miatt néhány játékosom nem tudott teljes munkát végezni a héten, a keretünk 18-as, azaz meg kell oldanunk ezt a feladatot. Kiélezett mérkőzésre számítok, amelyen mindent megteszünk majd a sikerért – vélekedett a vezetőedző.