Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kiizzadt győzelem az NB II-ben

Az újabb 2 ponttal továbbra is vezetjük az NB II északnyugati csoportját.
Kiizzadt győzelem az NB II-ben

VKLSE Győr - SZKKA 35-38 (19-20)

SZKKA: Lugosi Fruzsina, Lőrincz Brigitta - Csire Fanni 7, Horváth Anna 2, Pődör Blanka 6, Molnár Viktória 1, Lakatos Lizett, Moutsogianni Theodora 6, Tamási Kata, Farkas Nerina, Horváth Lilla, Udvardi Laura 6, Pődör Rebeka 6, Hornyák Bernadett 4, Szmolek Appolónia.

A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, góljaik rendre válasz nélkül maradtak! Védekezésben lemaradtunk, nem találtuk a megfelelő tempót és keménységét. Viszont támadójátékunk a 10 percre a megfelelő irányt vette, így nem szakítottak le minket jobban a hazaiak! A félidő végére pár védés a részünkről és tudtunk is egyenlíteni sőt a vezetést is átvettük aminek köszönhetően egygólos előnnyel mentünk a szünetre! A második félidő elején igaz kiegyenlítettek a hazaiak, de pár jó védekezés és abból jövő gyors ellentámadással a 43. percre már 6 góllal is vezettünk! Aztán megint jött a védekezésben pár hiba, a támadásban meg türelmetlen játék és már fel is zárkóztak a hazaiak! A végén felváltva estek a gólok és egy fárasztó meccsen kiizzadtuk a győzelmet.   

- A mai játékunkkal nem voltam elégedett, a védekezésünk közel nem volt még jónak sem mondható, támadójátékban pedig türelmetlenek voltunk, mégis sikerült nyerni idegenben, és ez a fontos - értékelte a meccset Pődör Zoltán edző.