Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kisiskolás sikerek

A kisiskolás LU10-es bajnokság Tóth László régiójában, Szombathelyen, a Bolyai Iskolában vitézkedtünk a hétvégi fordulóban.
Kisiskolás sikerek

Elsőként Szombathelyi KKA II. - Körmendi DMTE meccset rendeztek, majd a HétFő KC Rábaköz - Szombathelyi KKA I., aztán a Szombathelyi KKA III. - Körmendi DMTE, a Győri ETO KC I. - Szombathelyi KKA II., a Szombathelyi KKA I. - Győri ETO KC II., végül pedig a HétFő KC Rábaköz - Szombathelyi KKA III. összecsapás következett. 

- Nagyon jó meccseket játszottunk, hasonló szintű ellenfelek ellen. Remélem a 2019-es évben hasonló minőségű meccseket játszhatunk, kicsit kipihentebben és koncentráltabban - értékelte a vasárnap látottakat Debreczeni Luca edző, aki az SZKKA I. és II-es csapatait készítette fel. Luca mindenkinek jó pihenést, boldog ünnepeket és kézilabda sikerekben gazdag új évet kívánt honlapunkon keresztül is.  

Az SZKKA III-as csapatát Farkas Heni edzette.
- Sok-sok hiányzóval kezdtük meg az utolsó U10-es fordulót. Az első meccsen nem játszottunk jól, félénkek, bátortalanok voltunk. Aztán a második meccsre összeszedtük magunkat. Voltak jó támadások és a védekezés is ült. Gratulálok a csajoknak - összegezte a látottakat az SZKKA III-as csapatának edzője, Farkas Heni.

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK