Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kisvárdán kezdünk, aztán az EHF-kupa győztes Siófok érkezik Szombathelyre!

Ma kiderült, hogy idegenben lépünk pályára a 2019/20-as NB I-es szezon 1. fordulójában, aztán a bajnoki bronzérmes és EHF-kupa győztes Siófokot látjuk vendégül. Az első meccsünket szeptember 1-ig kell lejátszani, a pontos kezdési időpontról a két klub vezetői július 30-ig kötelesek megállapodni.
Kisvárdán kezdünk, aztán az EHF-kupa győztes Siófok érkezik Szombathelyre!

A Magyar Kézilabda Szövetségben kedden elkészítették a női NB I 2019/20-as idényének programját. 
Az előző szezon bajnoki évadát az előkelő 8. helyen záró Várda KKFT. otthonában, Kisvárdán kezdi csapatunk, aztán a 2. fordulóban játsszuk első hazai meccsünket, az ellenfél nem akárki, hanem a bajnoki bronzérmes és EHF-kupa győztes Siófok lesz, előreláthatóan szeptember 8-án. 
A bajnok és BL-címvédő Győrrel január 12-én, hazai pályán találkozunk, a bajnoki ezüstérmes Ferencvároshoz január 19-én látogatunk az első kör utolsó fordulójában. Az 5. helyezett váciakkal október 13-án idegenben, a 4. helyezett érdiekkel pedig szintén vendégségben, október 27-én találkozunk, a minden bizonnyal ugyancsak nagy érdeklődésre számító mosonmagyaróváriak elleni bajnokit november 17-én rendezzük meg.  
Az időpontok a nemzetközi kupaszereplések függvényében még változhatnak, a hivatalos menetrend július 30-ig válhat hivatalossá.

A teljes programot, a tervezett időpontokkal ide kattintva tudod áttekinteni.