Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kiszolgálni a közönséget

Magabiztos győzelmet vár a szezon első mérkőzésén Füzesi Ferenc, a Swietelsky-SZKKA vezetőedzője a vasárnap esti mérkőzésen.
Kiszolgálni a közönséget

Tartalmas, nyolchetes felkészülésen van túl városunk NB/I B-s kézicsapata, a Swietelsky-SZKKA. Virágék több edzőmeccset vívtak, tornákon szerepeltek – és most már nagyon várják, hogy élesben is megmutathassák, miért dolgoztak.
– Ez így természetes, csapatom most már elképesztően várja a bajnoki rajtot. A tervezett munkát elvégeztük, készen állunk a megmérettetésre. A hibáinkat igyekeztük kijavítani: az agresszivitás tekintetében nem szabad hullámzó teljesítményt nyújtanunk, folyamatosan rá kell kényszeríteni akaratunkat az ellenfélre. A mai riválisunk az előző szezonban a Keleti-csoportban szerepelt, ott a középmezőnyben zárt. Igazi „sötét ló”, hiszen teljesen átalakult a kerete tavalyhoz képest. Gólerős játékosokat veszítettek el, viszont igyekeztek minőséget igazolni. Ettől függetlenül mi csakis a győzelemben gondolkodunk, ki akarjuk szolgálni a közönségünket – fogalmazott Füzesi Ferenc vezetőedző, aki elmondta: Mayer Maja műtét után lábadozik, Pődör Rebeka pedig térdszalag-húzódás miatt nem tudott teljes értékű munkát végezni. Schneck Réka kihagyott ugyan néhány edzést, de vasárnapra rendben lesz, így pályára léphet.