Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kiváló kapcsolatok: újra Bécsben játszhatnak fiataljaink

A december végi, két ünnep között lebonyolítandó nemzetközi kézilabda tornán történő részvételünk kiváló nemzetközi kapcsolatainknak és persze a HYPO NÖ vendégszeretetének köszönhető. Fotónk egy Hypo elleni korábbi meccsen készült.
Kiváló kapcsolatok: újra Bécsben játszhatnak fiataljaink

A december 28-29-i nemzetközi torna igazán színvonalas lesz, hiszen 6 kiváló csapat, a CSM Bukarest (román), az RK Petason Vranjic (horvát), Metzingen (német), Györ ETO és SZKKA (magyar), valamint a Hypo NÖ (osztrák) méri majd össze erejét.  
A bécsi sporteseményen a 2002-es születésű és az annál fiatalabb kézilabdázók vehetnek majd részt, a tornán mindenki mindenki ellen pályára lép majd, a játékidő 2x20 perc lesz. 
– Örömmel értesültünk a meghívásról, 2003-as lányainkból összeállított csapatunkkal igyekszünk minél eredményesebben képviselni 10 éves közösségünket, városunkat, hazánkat. Nagy várkozásokkal nézünk a torna elé és bízunk benne, hogy újra élménygazdag programot, kiváló felkészülési lehetőséget nyújthatunk tehetségeinknek – nyilatkozta oldalunknak Pődör Zoltán klubelnök. 
 
A torna eredményhirdetését december 29-én 17 órakor tartják majd. 
Nemzetközi kapcsolataink egyik fő támogatója és segítője, Kovács Ferenc (Hypo NÖ) arról is értesítette klubunkat, hogy a bécsi tornán az edzésekre is lehetőség lesz.  
A torna további szervezési részleteiről hamarosan értesítik klubunkat.