Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Koper: győzelem a franciák ellen!

Jól kezdtük a szlovéniai nemzetközi tornát, első ellenfelünkkel szemben magabiztos győzelmet arattunk - tudtuk meg Pődör Zoltán klubelnök-edzőtől szerda este.
Koper: győzelem a franciák ellen!

Közösségi oldalunkon már olvashattak róla, hogy serdülő csapatunk kedd délután szerencsésen megérkezett a szlovén tengerpartra, majd birtokba vették a szállást, csapatértekezletet, majd tengerparti sétát is tartottak. Ma pedig már pályára is léptek. 

SZKKA - UODL Handball A (francia) 27-9

Nemzetközi kézilabdatorna, Koper (Szlovénia)

- Ahogyan az előzetes értékelésben már beszéltünk róla nem tudunk felkészülni a csapatokbol előre, mert nem ismerjük őket! Ez különösen igaz az elsőre! A francia csapat jó paramétü, de technikailag képzetlenebb csapat volt! Így a lányok éltek a lehetőséggel és átrohantak az ellenfélen. Helyenként tudott csk akadályt gördíteni az ellenfél, de ezt rendre letudtuk! Fontos, hogy jól kezdtünk, így örülök ennek a magabiztos indulásnak! Mindenki pályára tudott lépni és élt is a lehetőséggel! Ennek nagyon örülök - értékelte az 1. napi történéseket Pődör Zoltán, aki még hozzátette, hogy a lányok önbizalommal várják a folytatást. 

Csütörtökön két mérkőzésünk lesz, előbb a HC Schoten (belga), majd az RK Junior (szerb) csapat ellen szerepelnek Pődör Blankáék, akik ma megnézték az ellenfeleket, akik nagyjából hasonló játékerőt képviselnek, így a mieink bizakodóan várják a következő két meccset is.