Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

„Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a megható pillanatnak” – üzente Lackó és Domi családja

Csapatkapitányunk, Pődör Rebeka és tiszteletbeli elnökünk, Hende Csaba is nyilatkozott a jótékonysági mezlicitről.
„Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a megható pillanatnak” – üzente Lackó és Domi családja

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a múlt heti Siófok elleni NB I-es mérkőzésünk előtt ünnepélyes keretek között lezártuk a korábban meghirdetett jótékonysági mezlicitet, a ceremónián az árverés nyerteseként szponzorunk, a Trend Optika Szombathely 250 ezer forinttal támogatja a szombathelyi Brenner János Iskola két kerekesszékes tanulóját, Dominikot és Lackót, akik cserébe átadták a klubunktól kapott az NB I-es csapat által aláírt Pődör Rebeka-mezt.

Sokszor nem gondol bele az ember abba, hogy valójában milyen szerencsés, hogy azt a sportot űzheti, amit szeret. Lackó és Domi sajnálatos helyzetben vannak, hiszen nekik ez nem adatott meg. Azzal, hogy tudtunk nekik egy kis örömöt szerezni és segítséget nyújtani a licit által, az nekünk megtiszteltetés. Az SZKKA a múltban is már több jótékonysági akcióban részt vett, hiszen sportolóként erre is kell használunk a platformunkat, hogy segítsünk a kevésbé szerencséseken. Nagy élmény volt találkozni a srácokkal és látni örömöt a szemükben a meccsen. Remélem, hogy jól érezték magukat és ha lesz kedvük minél több mérkőzésre kijönnek. Jó érzés, hogy az aláírt mezemmel tudtuk őket támogatni és bízom benne, hogy segítséget nyújt a licitből befolyt összeg – nyilatkozta honlapunknak csapatkapitányunk, Pődör Rebeka.

Természetesen az ügy mellett teljes vállszéllességgel kiálló tiszteletbeli elnökünk, Hende Csaba is üzent a srácoknak.

A Szombathelyi KKA ismét bizonyította, hogy egy nemes ügy mellé állva milyen ereje van a közösségünknek. Külön öröm, hogy klubunk mellett egy helyi, szombathelyi vállalkozás döntött úgy, hogy beszáll a jótékonysági licitbe. Nagyszerű érzés volt kétszer is találkozni a két fiúval, remélem, hogy ezzel az akcióval tudunk segíteni és mindig szeretettel várjuk őket a mérkőzéseinkre. Ilyen nehéz és frusztrált időszakban különösen fontos, hogy összetartó közösségként amikor lehetőségünk van, akkor segítsünk azoknak, akiknek szüksége van ránk – fogalmazott az SZKKA tiszteletbeli elnöke, Hende Csaba.

Örömmel láttuk, hogy Dominik és Lackó milyen jól érezte magát a mérkőzéseinken. A két család is hálás klubunk segítségéért.

Dominik és Lackó nagyon jól érezték magukat a kézilabda mérkőzésen, nagyon lelkes szurkolók. Nagyon nagy élmény volt nekik, hogy kigurulhattak a pálya középére. Mi, édesanyák pedig könnyes szemekkel követtük őket a pálya széléről. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a megható pillanatnak és mindenkinek köszönjük, aki részt vett ennek a megszervezésében és támogatásában. Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy Kovács Jenő személyében egy csodálatos embert ismerhettünk meg, aki ennek a jótékonysági kezdeményezésnek a megálmodója. Szeretettel gondolunk vissza arra a napra, amikor megkeresett minket, hogy szeretné megismerni és segíteni a fiúkat, sugárzó szeretetével együtt egyből a szívükbe zártuk – üzente Dominik és Lackó édesanyja.

A fiúkat 250 ezer forinttal támogató Trend Optika Szombathely képviseletében Nagyidai Marcell és Nagyidai Frigyes vett részt az ünnepélyes átadón.

Jó volt a hangulat a pályán és örülünk neki, hogy segíthettünk. Bízunk benne, hogy ezzel tudunk segíteni a fiúknak, akikkel jól esett nekünk is a találkozás. Köszönjük a lehetőséget és jó egészséget kívánunk a srácoknak, a csapatnak pedig sok sikert a továbbiakban – üzente a Trend Optika képviseletében Nagyidai Marcell.