Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Köszönjük, Savaria Legio!

A Savaria Legio Egyesület a tervek szerint visszatér még.
Köszönjük, Savaria Legio!

A szeptember 21-i első hazai NB I-es meccsünkön, a fellépők, közreműködők között vastaps fogadta a Savaria Legio Egyesület harcosait, Németh János századparancsnokot, Szabolcsi Gábort, Varga Bálintot, Szombath Andrást, Oblidál Szabolcsot, Németh Imrét, Boór Sándort, és Hende Szabolcsot.  

A légiósok saját római indulójuk zenéjére foglalták el helyüket a küzdőtéren, majd díszsorfalat álltak csapatunk bevonulásakor. 

Pődör Zoltán klubelnök szerint ez a fajta ,,műsor" nemcsak játékosainkat, a közönséget is feldobta, igazi szombathelyi, savariás érzést adott mindenkinek, aki az Aréna Savariában töltötte azt a 2 órát.  Köszönet érte! 

-  Nem áll távol tőlünk a tömegek előtt szereplés, számos meghívásnak teszünk eleget, de 1 hónappal a karnevál után jó volt újra szép számú közönség előtt megjelenni. Talán egy kicsit mi is hozzájárultunk a lányok jó játékához, talán egy kicsit mi is erősítettük őket. Nyomon követjük és bízunk az SZKKA kiváló bajnoki szereplésében és abban, hogy, amennyiben elfoglaltságunk engedi, hamarosan újra találkozhatunk - fogalmazott érdeklődésünkre Szabolcsi Gábor, az egyesület titkára. 

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK