Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Kötelező a győzelem a SZISE ellen

Kötelező a győzelem a SZISE ellen

A hétvégén hosszú idő után újra Szombathelyen lép pályára felnőtt csapatunk, amely vasárnap 18 órától a Szent István SE együttesét látja vendégül az Aréna Savariában. A múlt heti, Kozármisleny elleni idegenbeli döntetlen után megmaradt a hátrányunk riválisunkkal szemben, így a szezon hátralévő részében már nem hibázhatunk, ha szeretnénk életben tartani feljutási álmainkat. Vasárnap hazai pályán a SZISE ellen kötelező lesz a győzelem.

A vesztett pontok tekintetében az éllovas Vasastól 3, a Kozármislenytől 1 pontra vagyunk, míg hétvégi ellenfelünk, a Szent István SE 8 győzelemmel, 2 döntetlennel és 9 vereséggel a tabella tizedik helyéről várja a vasárnapi összecsapást.

A fővárosiak a legutóbbi fordulóban egy góllal, 29-28-ra kikaptak attól a Tempótól, akit három hete magabiztosan vertünk.

Az őszi találkozásunkkor a SZISE az élmezőnyhöz tartozott, az októberi idegenbeli rangadót szezon egyik legjobb játékát nyújtva fölényesen nyertük meg 39-30-ra. Azon a meccsen csapatkapitányunk, Pődör Rebeka szezoncsúcsot jelentő 17 gólig jutott, kapusunk Christe Dalma pedig 18 védéssel járult hozzá a sikerhez.

Szombathelyi KKA – Szent István SE

NB I/B 21. forduló, március 19, vasárnap 18:00

Szombathely, Aréna Savaria Jv: Barna V., Kovács F.