Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felkészülés: Kilencgólos siker a Kozármisleny ellen

31-22-re nyertünk az Aréna Savariában.
Felkészülés: Kilencgólos siker a Kozármisleny ellen

Szombaton délután az NB I/B Nyugati csoportjába szereplő Kozármisleny együttesét látta vendégül NB I-es csapatunk az Aréna Savariában felkészülési mérkőzésen. Beganovics találatával indult a találkozó, majd büntetőből egyenlítettek a vendégek. Az első percektől kemény, agresszív védekezés jellemezte a csapatot, labdaszerzések utáni gyors gólokkal el tudtunk húzni, 6-3-nál időt kért a Kozármisleny. Gyorsan elértük a 10 gólt, Pődör zsinórban kétszer pókhálózta ki a felső sarkot kilenc méterről. A Kozármisleny nehezen találta a védekezésünk ellenszerét, így folyamatosan nőtt az előnyünk, 12-6. Az első félidő utolsó szakaszában kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, a szünetben 17-12-öt mutatott az eredményjelző.

Ahogy az első, úgy a második játékrész is Beganovic-találattal kezdődött. Balog szokás szerint jól szállt be a meccsbe, mi pedig növelni tudtuk előnyünket, 21-13. Felváltva estek a gólok a folytatásban, 11 perccel a vége előtt 25-18-nál ismét a Kozármisleny kért időt. A hajrában több ziccert is elrontottunk, ennek ellenére tartottuk a különbséget, 28-20-nál újabb vendég időkérés következett. Csire góljával ért véget az edzőmeccset, melyet végül 9 góllal nyertünk meg.

Szombathelyi KKA – Kozármisleny SE 31-22 (17-12)

Felkészülési mérkőzés, Aréna Savaria

SZKKA: Tomasevics – Csire 5, Horváth P. 2, Pődör R. 6, Beganovic 6, Stosics 1, Borba 5 Csere: Prkacin 2, Szendrei 3, Virág 1, Balog (K).