Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közel 100 gyermek az SZKKA Nyári Táborában

Az edzések mellett nagyszerű programok színesítik a gyerekek napjait.
Közel 100 gyermek az SZKKA Nyári Táborában

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia az idei évben már hetedszer rendezi meg Nyári Kézilabda Táborát augusztus 24-28-ig közel 100 gyermek, 6 korosztály számára. 

A tábor napközis rendszerben, reggeltől-délutánig, napi két edzéssel és szervezett programokkal zajlik. A kicsik az edzések mellett délutánonként a Tófürdőn pihenik ki az edzések fáradalmait. Az elmúlt években nagy sikert aratott Holdfényliget kalandpark ismét bekerült a programba, amire csütörtökön kerül sor. 

A vírushelyzet miatt tolnunk kellett a tábort, viszont nagyon örülünk neki, hogy létrejött, hiszen a gyerekek nagyon boldogok voltak, hogy újra találkozhattak a társaikkal. A tábor a COVID-19 vírus által hozott szigorú egészségügyi előírások szerint zajlik. Fokozottan odafigyelünk a higiéniás szabályok betartására, az edzések és a szervezett programok alatt is.

A 7-13 éves korú gyerekekkel a táborban összesen 7 edző foglalkozik: az U8-asokat Varga Nikolett, az U9-eseket Virág Noémi, az U10-eseket Farkas Henriett és Mátyás Fanni, az U11-eseket Albert Krisztián, az U12-eseket Tánczos Balázs, míg az U13-as csapatot Debreczeni György irányítja. Az edzés helyszíne az Oladi Művelődési Központ tornaterme.