Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közel 2 ezer ember nem nézheti meg Szombathelyen az EHF-kupagyőztes elleni hazai meccsünket!

Sajnálattal közöljük szurkolóinkkal, szimpatizánsainkkal és minden kedves szombathelyi kézilabda-rajongóval, hogy a Siófok elleni hazai meccsünk időpontját és helyszínét (október 13., Aréna Savaria) is meg kellett változtatni, azt a Magyar Kézilabda Szövetségnél át kellett jelenteni.
Közel 2 ezer ember nem nézheti meg Szombathelyen az EHF-kupagyőztes elleni hazai meccsünket!

Pedig, mi mindent megtettünk, hogy újra NBI-es színvonalon szolgáljuk ki közönségünket!...

A Haladás VSE-nek, illetve annak vezetőjének hetekkel ezelőtt levelet írtunk a teremhasználat ügyében, sajnos cikkünk megjelenésének időpontjáig még válaszra sem méltatták klubunkat. Közben a Falco  KC csapata kiharcolta a BL-főtáblára kerülést, a terem választási helyszín lett, így az Aréna Savaria ,,lefoglalása" még nehezebbé vált. Ugyanakkor ezt az alkalmat is felhasználjuk arra, hogy gratuláljunk a sárga-feketéknek a történelmi sikerhez!

Az idő sürgetett, meg kellett hozni a döntést! Elhatároztuk, hogy szombathelyi megoldás hiányában Répcelakon játszunk! 
Arra kényszerítettek bennünket,hogy mintegy 2 ezer embertől vonjuk meg, hogy hódolhasson, szurkolhasson kedvenc sportága szombathelyi képviselőinek, illetve elvettük 2 ezer szombathelyi szórakozásának jogát is. Ugyanakkor jár a köszönet a répcelakiaknak, jár a köszönet, hogy terven felül lehetővé tették a Siófok elleni meccsünk lebonyolítását! 

Tájékoztatjuk tehát minden kedves szurkolónkat és olvasónkat, hogy az eredetileg az Aréna Savariába tervezett meccset október 13-án 18 órakor, Répcelakon, a Városi Sportcsarnokban rendezzük meg. A bajnoki  meccs látogatása csak a nálunk megvásárolt bérlettel lehetséges, jegyvásárlásra a helyszínen nincs mód!

A fentiek miatt szurkolóink, közösségünk megértését kérjük!

Az akadályozó tényezők ellenére, mi továbbra is mindent megteszünk, hogy minden felületen eljuttassuk NB I-es csapatunk meccseiről szóló információkat. 

A kialakult sajnálatos helyzet  orvoslása érdekében klubunk szurkolói busz(oka)t indít október 13-án, Répcelakra, emellett a meccs internetes oldalunkon (www.szombathelyikezilabda.hu), illetve azt megosztva a legnagyobb hazai közösségi oldalon is ÉLŐben lesz látható.  

A szurkolói busszal kapcsolatos további információkat hamarosan közöljük!