Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közel 40 lőtt gól és magabiztos győzelem Gárdonyban

Álmos kezdés után már a szünetre megnyugtató előnyt harcoltunk ki.
Közel 40 lőtt gól és magabiztos győzelem Gárdonyban

Szombaton este a Gárdony-Pázmánd NKK otthonában játszottuk első idegenbeli mérkőzésünket új a szezonban. Álmosan kezdtük a találkozót, a meccs elején nem volt megfelelő a beállóval szembeni védekezésünk, így az első negyedóra szorosan alakult, 8-8.

Az egész első félidőre jellemző volt, hogy sok tiszta ziccert rontottunk kapussal szemben, de a játékrész második felében ritmust tudtunk váltani, és megtaláltuk a saját játékunkat mindkét oldalon. A hosszú sérülésből visszatérő Dombi Luca három perc alatt háromszor is betalált, csapatunk pedig megnyugtató, nyolcgólos előnyt harcolt ki a második harminc percre, 13-21.

A térfélcserét követően minden játékosunk lehetőséget kapott a bizonyításra. Forgattuk a csapatot, tudtunk gyakorolni és így is magabiztosan húztuk be első idegenbeli meccsünket a bajnokságban. Kilenc góllal, 39-30-re nyertünk, köszönjük Szurkolóink támogatását!

- Komolyan vettük a mérkőzést, hiszen ez volt az első idegenbeli túránk a szezonban. A mutatott hozzáállással elégedett vagyok, a meccsen elértük a találkozó előtt kitűzött céljainkat – értékelt a meccs után Vida Gergő vezetőedző.

Gárdony-Pázmánd NKK – Szombathelyi KKA 30-39 (13-21)

NB I/B 2. forduló, Általános Iskola Sportcsarnok, Gárdony, 80 néző

SZKKA: Csatlós, Christe (kapusok), Kazai 8, Pődör B. 3, Pődör R. 4, Szmolek 3, Kulcsár 5, Pálffy 4, Varga N., Dombi 3, Balogh P. 2, Szeberényi 4, Böhm 2, Biró 1, Wutschi, Hornyák Vezetőedző: Vida Gergő