Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közlemény

Közlemény

Tisztelt Szurkolóink, szombathelyi kézilabdabarátok!

Az elmúlt napokban fontos döntést kellett meghoznom, hogy klubunk NB I-es csapata kilábaljon a mostani mély gödörből. Nagyra becsülöm Marosán György munkáját, de céljaink eléréséhez most változtatásokra volt szükség! Ebben a szezon közbeni kilátástalan helyzetben azonban külsős, máshonnan érkező szakemberre felelősségteljesen nem tudtam rá bízni a vezetőedzői pozíciót és mivel a szezon végén mindenképp nekem kell vállalnom a felelősséget, valamint olyan személyre van szükség, aki ismeri a játékosokat, ezért úgy gondoltam, hogy ezt a nehéz feladatot nekem kell elvállalnom.

Hiszek a csapatban, hiszek a játékosokban és hiszek Szurkolóinkban is. Bízom benne, hogy a város és a szombathelyi sportbarátok mögöttünk állnak és támogatnak, hiszen mindenkire szükségük van, hogy csodát téve kiharcoljuk a bennmaradást a világ egyik legerősebb bajnokságában.

Kérek mindenkit, hogy a csapat körül negatív energiákat ne generáljon. Céljaink eléréséhez soha nem látott összefogásra lesz szükség, csak EGYÜTT sikerülhet kivívni a bennmaradást.

Tavaly sikerült, EGYÜTT idén is sikerülhet, hiszen MINDENKI SZOMBATHELYI!

Pődör Zoltán

ügyvezető-elnök

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia