Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közlemény: Kérjük az Etikai Kódex betartását

Közlemény: Kérjük az Etikai Kódex betartását

Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Tanácsa egy fegyelmi határozatban elmarasztalta klubunkat egy korábbi serdülő korú játékosunk elbocsátása miatt. Fontos kiemelni, hogy a szövetség nem az elbocsátás ténye, hanem annak közlési módja miatt sújtotta büntetéssel klubunkat.

Természetesen megfogadtuk a szövetség intelmeit és elfogadtuk sportfegyelmi felelősségünket az ügyben. A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémiánál minden egyes nap a gyerekekért dolgozunk, folyamatosan fejleszteni szeretnénk a klubot, hogy a nálunk kézilabdázó gyerekek a legmagasabb szinten sportolhassanak, ezért az ilyen eseteket és a megfelelő magatartást a honlapunkon is megtalálható Etikai Kódexben szabályoztuk. Az Etikai Kódexünk természetesen egyesületünkre, minden sportolónkra és a szülőkre vonatkozóan is érvényes.

A jövőben sem fogjuk tolerálni, hogy a szülők nyilvánosan sértegessék, szidják a sportszervezetünket, edzőinket, vagy játékosainkat. Kérjük a kedves Szülőket a támogató és sportszerű szurkolásra!