Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közönségszórakoztató játék, sima győzelem

A találkozó már az első félidőben eldőlt, remek játékkal hangoltunk a jövő hétvégi, Eszterházy SC elleni idegenbeli rangadóra.
Közönségszórakoztató játék, sima győzelem

Szombathelyi KKA – DVSC SCHAEFFLER U19 40-19 (24-10)

NB I/B 11. forduló, Egyetemi Sportcsarnok, 250 néző

SZKKA: Christe - Kiskartali 3, Pődör R. 4, Szmolek 5, Tanaskovics 6, Kulcsár 2, Varga N. 2 Csere: Balog J., Fritz (kapusok), Pődör B. 6, Balogh P. 3, Szendrei 3, Győri, Horváth A. 6, Biró, Papp K. Vezetőedző: Pődör Zoltán

Remek szellemben kezdtük a fiatal tehetségekből álló DVSC SCHAEFFLER U19 elleni hazai NB I/B-s bajnokit az egyetemi csarnokban: a lányok az első perctől kezdve esélyeshez méltóan játszottak, 10-4-es vezetésünknél jött az első debreceni időkérés. A rövid szünet után sem lassítottunk, magas tempót diktáltunk, a vendégeknek nem volt ellenszere a jól működő játékunkra. Az első félidőben 10 védést bemutató Christe Dalma nem csak jól hárított, az indításainak is szeme volt, gyors gólokkal folyamatosan növeltük a különbséget. Próbáltuk minél hamarabb dűlőre vinni a mérkőzést, melynek a végkimenetele tulajdonképpen a nagyszünetre el is dőlt, 24-10-es vezetéssel fordultunk rá a második félidőre.

A térfélcserét követően sem változott a játék képe, a folytatásban kemény védekezéssel és szép támadásokkal szolgáltuk ki a közönségünket. A kapuban ezúttal Balog Judit fogott jól, 9 védéssel zárta a játékrészt, támadásban pedig már gyakorlásra, finomításokra is volt alkalmunk. Minden játékosunk lehetőséget kapott a találkozón, melyet végül nagyon magabiztosan, 21 góllal nyertünk meg. A sima győzelem mellett mindenképp biztató játékkal hangoltunk a jövő hétvégi, listavezető Eszterházy SC elleni idegenbeli rangadóra.

Köszönjük Szurkolóink támogatását!