Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közönségszórakoztató játék, modern kézilabda: a tabella élére állt NB II-es csapatunk!

Magasabb sebességfokozatban játszottunk ellenfelünknél és több fiatal játékosunk is fantasztikus teljesítményt nyújtott a megyei rangadón.
Közönségszórakoztató játék, modern kézilabda: a tabella élére állt NB II-es csapatunk!

SZKKA – Körmendi DMTE 41:21 (24:12)

SZKKA: Lugosi Fruzsina, Lőrincz Brigitta, Csire Fanni 8, Horváth Anna 5, Pődör Blanka 8, Molnár Viktória 3, Lakatos Lizett 1, Takács Krisztina 2, Moutsogianni Theodora 6, Tamási Kata 2, Farkas Nerina 5, Farkas Hanna, Sámson Petra 1, Tóth Nóri.

Az első tíz percig tudta tartani a lépést a csapatunkkal a körmendi alakulat, (6-6), majd innen más fokozatba kapcsoltak fiataljaink és a védekezésre is ráéreztek! Félidőben már 12 gólosra duzzadt az előnyünk (24-12), így a második félidőre izgalom nem maradt, de a fiataljaink így is maximális fordulatszámon, közönségszórakoztató modern kézilabdát játszva fejezték be a megyei rangadót!

- Az elején egy kicsit lassabban melegedtünk bele a játékba, de utána már a megfelelő tempót játszottuk, aminek meg is lett az eredménye! Örülök, hogy a fiatalok közül ismét többen is fantasztikusan játszottak - összegezte a meccs tapasztalatait Pődör Zoltán edző. 

A győzelemmel pontazonossággal, de jobb gólkülönbséggel az NB II északnyugati csoportjának élére álltunk. A jövő hétvégén a 6. helyezett VKLSE Győr otthonában lépünk pályára.