Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Közönségszórakoztató játékkal győztük le a tavalyi bajnokot!

Határozott, masszív védekezéssel és gyors támadásokkal magabiztos sikert arattunk.
Közönségszórakoztató játékkal győztük le a tavalyi bajnokot!

SZKKA U22 - Vady Mosonszolnok (22:15) 45:24

SZKKA: Lugosi Fruzsina, Lőrincz Brigitta - Csire Fanni 7, Pődör Rebeka 7, Farkas Nerina 2, Horváth Anna 6, Pődör Blanka 7, Molnár Viktória 3, Horváth Lilla, Szmolek Appolónia, Tamási Kata 5, Lakatos Lizett, Takács Krisztina, Moutsogianni Theodóra 4, Kozma Adrienn, Bozzai Zsófia 4.

Az első percekben már tudatosította csapatunk a tavalyi bajnoknak, hogy nem lesz egyszerű dolga Szombathelyen! Határozott, masszív védekezéssel rukkoltunk elő és ebből gyors támadásokkal szórakoztattuk a kilátogató közönséget, így megnyugtató, 8 gólos előnnyel mentünk a szünetre! A második félidő elején még rohamozott a Mosonszolnok, de elfáradt, így a végére nagy különbség alakult ki. Mindenki kapott lehetőséget és tudott is élni vele. Végig dinamikus, jó játékerőt láthatott a lelkes közönség!

Pődör Zoltán edző: nem gondoltam, hogy ilyen könnyű mérkőzésünk lesz. A Mosonszolnok egy jó együttes, de ma igazi csapattá kovácsolódtak össze a lányaink és mindenki részese akart lenni a sikernek! Ma legyőzhetetlennek voltunk!