Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Küzdelmes meccset nyert meg serdülő csapatunk

Kiélezett csata zajlott a fővárosban.
Küzdelmes meccset nyert meg serdülő csapatunk

KSA Budapest - Szombathelyi KKA 22-25

SZKKA. Molnár (kapus) - Szabó 1, Juhász L. 3, Czenki 2, Lakatos 12/7, Krilov 2, Marton 2. Csere: Farkas (kapus) - Wutschi 2, Szlámer, Juhász A. Lékai 1, Lakner, Takács. 

Az első félidő végig kiélezett játékot hozott, 1-2 góllal vezettünk. Aztán a félidő hajrájában el tudtunk lépni 4 góllal. A második félidő elején visszajött az ellenfél 1 gólra, de egyenlíteni nem tudtak, a végjátékban már 5 góllal is vezettünk, amiből 3 gólt sikerült megőriznünk.

- Az első félidőben a védekezéssel nem voltam elégedett, a szünetben átbeszéltük és tudtunk is változtatni. Kicsit olyan érzésem volt ezen a meccsen, hogy, ha 1 napig játszunk, akkor is nyerünk pár góllal. Szerintem ez egy igazán küzdelmes mérkőzés volt, ahol a kevesebbet hibázó csapat nyert. Büszke vagyok a lányokra. Lement 6 forduló a bajnokságból és van 6 pontunk, mind a 6 meccsen 25 gól alatt tudtuk tartani az ellenfeleinket, ebből pedig leszűrhető, hogy jó a védelmünk. Folytatjuk a munkát, jó úton járunk - foglalta össze a látottakat Vers Ákos edző.

Csapatunk ezzel a győzelemmel a 7. helyre jött fel és október 16-án, szerdán a listavezető NEKA csapatát fogadjuk hazai pályán.