Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Legfőbb cél az NB I/B-s tagság megőrzése!

A címben szereplő mondatot Pődör Zoltán klubelnök fogalmazta meg, amikor az NB I/B-s, illetve az ifi I. osztályú csapatunk is megkezdte a 2019/2020-as szezonra történő felkészülést.
Legfőbb cél az NB I/B-s tagság megőrzése!

Már kora délelőtt felsorakozott az NB I/B-s és az ifi I. osztályú csapataink teljes kerete Pődör Zoltán klubelnök-edző és a szakmai stáb előtt. A szigorú és határozott eligazítás közben a klubelnök teljes képet festett az elvárásokról, követelményekről, majd bemutatta szakmai stáb tagjait, Balogh Sándor utánpótlás szakmai igazgatót, Farkas József kapusedzőt, Vincze Tamás erőnléti edzőt és Márkus Konstancia gyógymasszőrt. Miközben a lányok bemelegítettek a felmérések előtt, Pődör Zoltán nyilatkozott a következő 4 hét programjáról.

 

Ezután mindenki részt vett az ilyenkor szokásos teszteken, erről érdemes megnézni az ezt megörökítő képgalériánkat és a lányok által a futás közben készített szelfiket.

Ifjúsági I. osztályú csapatunk szeptember 1-jén a Kozármisleny, NB I/B-s csapatunk pedig szeptember 15-én a Győri Audi ETO KC U19-es csapata ellen kezdi meg a bajnoki meccsek sorozatát.