Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Legyőztük idegenben és megelőztük a NEKA II. csapatát

A végjátékban fordítottuk meg a rangadót.
Legyőztük idegenben és megelőztük a NEKA II. csapatát

A tabellán egy ponttal előttünk és második helyen álló NEKA II. otthonában játszottunk fontos idegenbeli rangadót az Ifjúsági I. osztályban. Megfogyatkozott, szűkös kerettel is szerettünk volna visszavágni riválisunknak az ősszel, hazai pályán elszenvedett vereségért. Jól kezdtük a találkozót, és bár voltak apró hibáink, a uraltuk a mérkőzést az első félidőben. A fordulás után a rövidebb kispadunk miatt volt egy időszak, amikor hullámvölgybe kerültünk és ekkor a hazaiak átvették a vezetést. A végjátékban újra a mi akaratunk érvényesült, erőből  megfordítottuk és végül egy góllal megnyertük a fontos rangadót. Idegenbeli győzelmünkkel egy ponttal megelőztük a NEKA II-öt és felléptünk a tabella második helyére az Ifjúsági I. osztályban. Köszönjük a csapatunkat elkísérő Szurkolóink bíztatását!

Nagyon fontos megtanulnia a fiatal játékosoknak, hogy hátrányból is tudni kell egy végjátékot megfordítani. Ezt ma sikerült megtennünk, amivel nagy erőről mutattunk tanúbizonyságot – értékelt csapatunk vezetőedzője, Pődör Zoltán.

NEKA II. – Szombathelyi KKA 22-23 (9-11)

Ifjúsági I. osztály, 17. forduló

SZKKA: Christe, Németh J. (kapusok), Horváth A. 4, Zsákovics 7, Gabnai 1, Győri 2, Török 2, Wutschi 4, Szmolek 3, Tóth B., Temesvári.