Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magabiztos győzelem a forduló rangadóján!

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában kiválóan koncentrált játékkal aratott megérdemelt sikert Pődör Zoltán csapata.
Magabiztos győzelem a forduló rangadóján!

SZKKA - DKKA 36-25 (16-11)

SZKKA: Pődör Blanka 11, Farkas Nerina 3, Tamási Kata 12, Juhász Anna, Lakatos Lizett 3, Horváth Anna 5, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Szabó Noémi, Lőrincz Brigitta, Wagner Dóri, Sámson Petra, Szekér Petra, Szentgyorgyvári Lia, Horváth Lilla 2.

Végig kézben tartva a mérkőzést magabiztosan nyertük a forduló rangadóját! Már az első percekben maximális előnyre tettünk szert, még úgy is, hogy sok ziccert hagytak ki a lányaink! Viszont védekezésben ellentmondást nem tűrően kemény falat húztunk a kapu elé, így magabiztos, 5 gólos előnnyel mentünk a szünetre! A második félidőben is folytatódott a mezőnyfölényünk, igaz nagy ritkán még fellelkesedett az ellenfelünk, de belátható távolságba már nem kerültek és magabiztos győzelemmel zárult a rangadó!

- Egy jó csapat járt nálunk a DKKA személyében, de a lányok ma győzni akartak és végig teljes koncentrációban játszottak le a mérkőzést! Megérdemelten nyertünk, nagyon büszke vagyok rájuk – értékelte a rangadót Pődör Zoltán edző.

A 2 megszerzett bajnoki ponttal újra a 3. helyen állunk a tabellán. Legközelebb újabb rangadó vár ránk, hiszen a közvetlen élmezőnyhöz tartozó, mögöttünk mindössze 1 ponttal kevesebbel rendelkező Bajnok DSE Nemesvámos vendégeként lépünk majd pályára.