Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magabiztos győzelem a Szekszárd ellen.

Utolsó hazai mérkőzésére készült a Szombathelyi KKA. Az Egyetemi Csarnokban, ebben a felállásban utoljára láthatták a szurkolók a lányokat.
Magabiztos győzelem a Szekszárd ellen.

Császár Zsófi is most búcsúzott el a közönségtől és a csapattársaktól. Zsófi kimagasló sportemberhez méltóan fogadta köszöntéseket. Sokan könnyezték meg a kiváló irányító visszavonulását. Zsófi olyan helyzetben állt a Klubhoz, amikor reális esély volt arra, hogy a legmagasabb osztályban is bemutatkozhasson az SZKKA. Hiába verték meg a lányok kétszer is a Vasast a Gárdonyban elszenvedett vereség illetve a Szentendre elleni hazai fiaskó megbosszulta magát. 

 

Szombaton már csak az volt a kérdés, hogy a vasárnapi mérkőzésre marad-e matematikai esély a feljutásra. A lányok ennek megfelelően kezdték a mérkőzést. Csapatként hozták le a kötelezőt. A félidőben négy góllal vezettek már a szombathelyiek. Kiegyensúlyozott csapatjátékot hozott a második félidő.  A végére hat gólra nőtt az SZKKA előnye. Az idei pontvadászatot 42 ponttal zárta a klub és ezzel az ezüstérmet szerezték meg a lányok. A Szombathelyi KKA vezetősége gratulál a Vasasnak a feljutáshoz.

Füzesi Ferenc: Megnyertük az utolsó hazai mérkőzésünket, örülök a győzelemnek. A második félidőben jól és stabilan játszottunk ennek köszönhető a siker. Köszönjük a közönségnek az egész éves támogatást.

 

Kozma Szerszám Szombathelyi KKA - Szekszárdi FGKC NB1 /B felnőtt 28: 22 (15:11)

Vezette: Csányi, Zörgő

Futaki, Mayer 6/4, Smid 2, Császár, Szendrei 3, Schneider 6, Szecsődi 2

Csere: Tömő (kapus), Pődör 3, Pukler 4, Győrffy 1, Gaylhoffer, Takács 1, Mórocz, Cser, Csire

 

Kozma Szerszám-Szombathelyi KKA - Szekszárdi FGKC mérkőzés felvétele: