Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magabiztos győzelem a Vasas ellen!

Szombathelyen folytatódott a Kiemelt Serdülő Bajnokság rájátszása.
Magabiztos győzelem a Vasas ellen!

A soron következő ellenfél pedig az a fővárosi ASI Vasas volt, aki a találkozót megelőzően a tabella negyedik helyét foglalta el, ezzel megelőzve csapatunkat, aki az ötödik helyen ált.

Hasonló formában kezdték a csapatok a mérkőzést, ám az első öt perc elteltével a szombathelyi gárdának sikerült átvenni a kezdeményezést. A vendégek kissé tehetetlennek tűntek, hiszen hat gólos mínusszal mentek a szünetre.(21:15)

Fordulás után ott folytatódott a mérkőzés ahol a lányok abbahagyták, a Vasas csapata próbálta kivenni a játékból a szombathelyiek irányítóját több-kevesebb sikerrel. Majd a félidő közepére kezdtek magukhoz térni a fővárosiak, ám ez már késő volt, mivel a hazaiak előnye ekkorra már ledolgozhatatlanak bizonyult. Így magabiztos győzelmet aratott a Szombathelyi KKA csapata (33:27) és megérdemelten gyűjtötte be a két pontot.

Pődör Zoltán: Végre magunk mögött tudhatjuk a pech szériánkat és igazi csapatként tudtunk játszani, kiváló egyéni teljesítményekkel. 

 

Szombathelyi KKA – ASI Vasas 33:27 (21:15)

Baranyai Lara, Farkas Hanna, Győrffy Luca 7, Horváth Anna 4, Horváth Lilla 1, Juhász Anna, Lakatos Lizett 2, Lőrincz Brigitta, Pődör Rebeka 6, Szekér Petra, Tamási Kata 12, Tóth Nóri.