Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magabiztos győzelemmel kezdte az évet az ifi

Hazai pályán 15 góllal vertük az Érd csapatát az Ifjúsági I. osztályban.
Magabiztos győzelemmel kezdte az évet az ifi

Szerda délután az SZKKA ificsapata is megkezdte szereplését a 2021-es évben, Pődör Zoltán tanítványai az Érd együttesét látták vendégül az Ifjúsági I. osztályban. Jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, agresszív védekezésünk és Christe védéseinek köszönhetően a vendégek csak 5 perc után tudtak betalálni 4-0-s állásnál. A 10. percre felzárkózott az Érd kettő gólra, de jól reagáltunk és villámgyorsan visszaállítottuk az ötgólos különbséget. Elől és hátul is a mi akaratunk érvényesült, így a szünetben hat góllal, 16-10-re vezettünk.

A második játékrész elején felváltva estek a gólok, de a folytatásban összeállt a védekezésünk és gyorsan végigvitt akciókkal egyre növeltük az előnyünket. Tizenkét perccel a vége előtt a tízpontos különbséget is átléptük, amivel eldőlni látszott a mérkőzés. Az utolsó tíz percre még magabiztosabbak lettünk, így még nagyobbra nyílt az olló és végül 15 góllal nyertünk. A végeredmény SZKKA-Érd 38-23.

- Régóta nem léptünk pályára, ennek ellenére jó ritmusban játszottunk. A második félidőre álltunk össze igazán. Voltak persze hibák, de összességében elégedett vagyok, gratulálok a lányoknak – értékelt Pődör Zoltán vezetőedző.

Szombathelyi KKA – Érd 38-23 (16-10)

SZKKA: Christe – Franka 3, Török, Győri 3, Pődör B. 12, Kulcsár 1, Horváth A. 1 Csere: Dobány (K), Farkas (K), Biró 8, Szmolek, Zsemberi 3, Forgács 7, Lakatos.