Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magabiztos gyüzelmek Celldömölkön

A vasváriak és a körmendiek is meghajoltak nekünk, de a sárváriaknál is jobbak voltunk.
Magabiztos gyüzelmek Celldömölkön

Gyermekbajnokság LU13 (2007-2008) G csoport
2019.10.12. Celldömölk, 
CVSE-Swietelsky Aréna

Szombathelyi KKA - CsörnöcGyöngye Vasvár VSE 23-4
Körmendi DMTE - Szombathelyi KKA 7-30

SZKKA I.: Horváth Lara (kapus) - Horváth Luca, Kasparik Fanni, Oláh Gabriella, Szmolek Eszter, Kasper Lilien, Bozsodi Eszter, Takács Klaudia, Felföldi Helga, Baranyai Emma, Sugàr Dorka, Szabó-Rácz Johanna, Borhy Sára, Kiss Jázmin. 

- Az első U13-as fordulón a Vasvár és a Körmend csapata ellen játszottunk. Mindkét mérkőzésen magabiztosan és felszabadultan kézilabdáztunk, emellett sokat tudtuk a támadójátékunkat is gyakorolni. Tetszett a mutatott játék, gratulálok a lányoknak - értékelte a 2 meccset Nardai Viktória edző. 

------------------------------------------------------------------

SZKKA U-13 II. csapat: ÁDÁM JÚLIA, BABOS KINCSŐ, BŐSZE OLIVIA, DERDÁK SÁRA (kapus), GRÓF GRÉTA, HALÁSZ TÍMEA, KONECSNI KITTI, LANG REGINA, LEPSÉNYI JUDIT, NÉMETH DIÁNA, NÉMETH EMMA (kapus) , PINTÉR SZOFI , SIMON IVETT, VÍGH ZORKA

Sárvári Kinizsi SE - Szombathelyi KKA II. 6-17, Szombathelyi KKA II. - Körmendi DMTE 17-9

U12-es csapatunk az U13-as korosztályban játszott Celldömölkön.

- Ez egy egészen szokatlan helyzet volt, na, nem az, hogy idősebbek ellen játszunk, hanem a labda! Itt már 1-es labdával játszanak a lányok. Mi még csak egy edzésen próbálgattuk a nagyobb labdát, hiszen a saját korosztályunkban még a 0-s labdával játszunk. Az első mérkőzésen nem foglalkoztunk a labdával, úgy játszottunk, mintha mindig ebben a korosztályban játszanánk. Kifejezetten gyorsan, szervezetten és élvezetesen kézilabdáztunk. A sárváriak nem találták a szervezett védekezésünk és a gyors játékunk ellenszerét. A második mérkőzés már nem sikerült olyan jól, de végig irányítottuk a mérkőzést. A körmendi lányok határozottabban játszottak ellenünk, de a sok futásnak ezen a meccsen is meglett az eredménye. Amit kértem, a lányoktól, a mérkőzések nagy részében megvalósították. Ez nekem nagy boldogságot okozott! Gratulálok lányok - összegezte a sikeres meccseken látottakat Debreczeni György edző. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK