Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magabiztos sikerek az U13-as bajnokság szombathelyi fordulójában

A Haladás Sportkomplexumban randevúztak a LU13-as gyermekbajnokság ,G' csoportjának csapatai.
Magabiztos sikerek az U13-as bajnokság szombathelyi fordulójában

Gyermekbajnokság LU13 (2007-2008) G csoport
2019.11.23. Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Szombathelyi KKA I. - Lébényi KSE: 36-11
Haladás VSE II.- Szombathelyi KKA I.: 1-41

SZKKA I.: Horváth Lara, Bíró Kata (kapus) - Horváth Luca, Kasparik Fanni, Oláh Gabriella, Kasper Lilien, Bozsodi Eszter, Tárnoki Gréta, Felföldi Helga, Baranyai Emma, Sugàr Dorka, Szákovics Hanna, Szabó-Rácz Johanna, Borhy Sára, Kiss Jázmin, Szabó Lili. 

- Nagyon jó mentalitással kézilabdáztak mindkét mérkőzésen a lányok! Támadásban és védekezésben is teljesítették, amit elvártunk tőlük, csak gratulálni tudunk a csapatunknak - foglalta össze a látottakat Nardai Viktória és Vers Ákos edzők. 

SZKKA II. - Mosonmagyaróvári KC 16:10
SZKKA II. - Haladás VSE I. 12:5

- Nehéz meccseket játszottunk megint az idősebb korosztályban. Sajnos nem voltunk kellően fittek, sok hibát csináltunk főleg a támadásokban. Így a bajnokság közepén sokkal erőteljesebb játékot kellene játszanunk. Azt érzem sok-sok lehetőséget veszítünk el, mert nem figyelünk egymásra, kapkodtunk. Ezeken a meccseken gyakorolunk kellene, ehelyett sokat hibáztunk és görcsösen kézilabdáztunk.  Persze győztünk ma is, de még kell értenünk, hogy ez nem minden. Sokat kell még fejlődni, hogy a korosztályunknak megfelelő teljesítmény tudjunk nyújtani. Dolgozunk tovább, hiszen a jövő héten az Egyetemi csarnokban folytatjuk a bajnokságot a saját korosztályunkban - értékelte az SZKKA II-es csapatát Debreczeni György edző. .