Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magabiztosan nyerte a csúcsrangadót NB II-es csapatunk

Az NB II-es tabellát vezető fiataljaink a játék minden elemében felülmúlták a jó erőkből álló mosonmagyaróváriakat.
Magabiztosan nyerte a csúcsrangadót NB II-es csapatunk

SZKKA U22 - Mosonmagyaróvári KCSE U22 (15:10) 30:20

SZKKA: Lugosi Fruzsina, Lőrincz Brigitta, Csire Fanni 8, Horváth Anna, Pődör Blanka 5, Molnár Viktória 4, Lakatos Lizett, Moutsogianni Theodora 2, Farkas Nerina, Udvardi Laura 3, Pődör Rebeka 2, Hornyák Bernadett 3, Szmolek Appolónia, Horváth Petra 3, Takács Krisztina, Sámson Petra.

A mérkőzés elején az első őt percre bentragadt a csapatunk a startvonalnál, amit ellenfelünk ki is használt (0:4), de az előny, amit a kezdés elején kapott az Mosonmagyaróvár, hamar elfogyott, mihelyst összeállt a vedelem és a támadásban is magunkra találtunk és a következő húsz percben összesen két gólt engedtunk a vendégeknek és tizenegyet lőttünk! Az első félidő végére, igaz kiagyenlítődtek az erők, de közelebb már nem jöttek a vendégek, 15:10!
A második félidő elején faragtak a hátrányból ellenfeleink, de ismét a kiváló védekezésnek köszönhetően tudtuk gyors gólokkal növelni folyamatosan a különbséget! A végére nem maradt kérdés, magabiztosan tartottuk itthon a két pontot az ősz rangadóján!

- Nagyon fontos győzelmet arattunk a kiváló erőkből álló ellenféllel szemben! Gratulálok a csapatunknak, ma a játék minden elemében kiválóan teljesítettek! Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen korai időben is feltöltötték az Egyetemi csarnokot és buzdítottak a lányokat – nyilatkozta a meccs után Pődör Zoltán edző.