Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magasan jegyzik az SZKKA-nál zajló szakmai munkát!

Vers Ákos edző még szeptember végén kapta a lehetőséget, hogy előadást tartson november 6-án, a Győrben rendezett szakmai nap, illetve edző-továbbképzés keretében utánpótlás edzőknek.
Magasan jegyzik az SZKKA-nál zajló szakmai munkát!

- Nagy lehetőségnek tartottam, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) által szervezett szakmai napon részt vehetek előadóként. ,,Átmenet a szivacskézilabda és normál kézilabda között” – címet viselte a témám és többek között a helyes labdafogásról, az „új” szer jellemző tulajdonságaihoz való alkalmazkodásról, a labdavezetés helyes technikájának kialakításáról, a szivacskézilabdában megtanult technikai elemek átviteléről is beszéltem, adtam át tapasztalatokat. Ezt az alkalmat is felhasználom arra, hogy  megköszönjem a lehetőséget Debreczeni Luca edzőtársamnak, hogy biztosította a gyerekeket, és természetesen a “gyerekeinek” (SZKKA U10), akik nagyon komolyan vették a feladatot és korukat meghazudtoló koncentrációval és figyelemmel követték az utasításaimat – tájékoztatta honlapunkat  az edző. 

- Bárkit kértek volna fel az egyesületünkből, nagy dolognak tartottam volna, ez is bizonyítja, hogy elismerik a klubot és, hogy magasan jegyzik az utánpótlásképzésünket, illetve a nálunk zajló szakmai munkát. Úgy gondolom, az előadás/edzés jól sikerült, pozitív visszajelzést kaptam neves szakemberektől – tette hozzá Vers Ákos.