Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Magyar Diáksport Szövetség: Gubián Tamás a legeredményesebb testnevelő!

Klubunknál is tevékenykedő testnevelő hosszú évek óta meghatározó szerepet tölt be nemcsak a munkahelyének számító tanintézményben, hanem a diákolimpia történetében is.
Magyar Diáksport Szövetség: Gubián Tamás a legeredményesebb testnevelő!

Hatalmas elismerésben részesült Gubián Tamás, a Zrínyi Ilona Általános Iskola testnevelője - írja a hungarysport.hu. A kiváló pedagógus hosszú évek óta elhivatottan oktatja a diáksereget és ezen felül kimagasló munkát végzett Vadász Gáborral, akivel az tanintézmény csapatát készítette fel évről-évre a Szombathelyről induló és nagy tömegeket Játékos Sportvetélkedőre.

S hogy milyen eredménnyel? A Zrínyi iskola a legutóbbi évad során az országos elődöntőt követően pótselejtezőn keresztül jutott a fináléba, ahol a nagy rivális Derkovits iskolát is megelőzve végzett az élen. Az aranyérem megszerzését követően sem vett vissza a csapat, hiszen az új kiírásban megnyerte a városi küzdelmet és jutott az elődöntőbe.
Itt viszont megismétlődött a 2019-es eredmény, azaz a Zrínyi pótselejtezőn vívhatja ki a döntőbe jutást. A tanintézmény további sportágakban is kiváló eredményeket ért el, ezzel öregbítve az iskola és a város hírnevét. Gubián Tamás kiváló munkájának eredményeként a napokban vehette át a Diákolimpia legeredményesebb testnevelője elismerést a Magyar Diáksport Szövetségtől.

Forrás: MDSZ és facebook