Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már az első félidőben eldőlt minden: Dorog - SZKKA 18-28

A serdülő I. osztályú bajnokság nyugati csoportjában Tatán játszottunk a dorogiakkal és magabiztosan hoztuk el mindkét bajnoki pontot.
Már az első félidőben eldőlt minden: Dorog - SZKKA 18-28

Dorogi SE - SZKKA 18-28 (8-18) 

SZKKA: Pődör Blanka 9, Farkas Nerina 5, Tamási Kata 5, Juhász Anna 1, Horváth Lilla 1, Lakatos Lizett, Horváth Anna 4, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Mórocz Viktória, Szabó Noémi, Lőrincz Brigitta, Wagner Dóri 1, Sámson Petra, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia 2.

A mérkőzés eleje egy kicsit döcögősen indult, nem találtuk a fogást az ellenfélen! De aztán a tizedik perctől (7:8) beindult a gépezet, a védekezésünk összeállt és felkeményedett és már csak egy gólt engedtünk a félidőig! Ezzel el is dőlt a mérkőzés! A második félidőben ismét mindenki lehetőséget kapott, de talán most nem éltek a játékosaink a lehetőséggel és csak tartani tudtuk az eredményt! Összeségében meggyőző magabiztos sikert arattunk idegenben is!

- Örülök annak, hogy az idegenbeli görcsösségünknek ma nyoma sem volt! Egy ügyes csapathoz látogattunk el, ahol jó mérkőzésen mindenki pályára tudott lépni! Gratulálok a lányaimnak, jöhet a megérdemelt pihenés a hosszú hétvégén – értékelte a győzelmet Pődör Zoltán edző.