Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést

Az SZKKA ifi csapata 16 góllal nyert hazai pályán a Szent István SE ellen.
Már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést

Az egy héttel ezelőtti találkozó visszavágóján láttuk vendégül a Szent István SE együttesét az Ifjúsági I. osztály 16. fordulójában. Az első percekben mindkét csapat többször is eltalálta a kapufát, ziccereket is hibáztunk, de így is esélyeshez méltóan, 5-2-vel kezdtünk. Jól működött a védekezés, Forgács gyors góljaival góljaival egyre nagyobb előnyre tettünk szert. Már az első félidő végén átléptük a tízpontos különbséget, a szünetben 18-8-at mutatott az eredményjelző. 

Az SZKKA ifi csapata a második félidő elején is folytatta a stabil védekezést és egy 7-1-es rohanással végleg eldöntötte a találkozó sorsát, 25-9. Majdnem vezettünk 20 találattal is, de az utolsó negyedórát gyakorlásra használtuk, így vendégek valamelyest zárkózni tudtak. Lányaink végül 16 góllal, 36-20-ra nyertek és megszerezték 12. győzelmüket a szezonban. Pődör Zoltán együttese egy ponttal lemaradva tapad a tabellán éllovas Győrre. 

- Már az első félidőben eldőlt a találkozó. A második játékrészben új dolgokat próbáltunk ki támadásban és védekezésben is. Hasznos mérkőzést játszottunk, köszönjük a Szent István csapatának - mondta a meccs után Pődör Zoltán vezetőedző. 

Szombathelyi KKA - Szent István SE 36-20 (18-8)

Ifjúsági I. osztály, 16. forduló

SZKKA: Christe - Forgács 14, Zsemberi 2, Franka 2, Török 1, Kulcsár 3, Horváth A. 3 Csere: Dobány (K), Farkas H. (K), Biró 5, Győri 4, Szmolek, Vajer 2, Lakatos.