Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már az SZKKA-zászló is ott díszeleg a gyűjteményben!

A fertőszentmiklósi Dominek József szenvedélyesen gyűjti a sportegyesületek, sportszervezetek kis zászlóit. A Föld 135 országából származó mintegy 4200 darabos gyűjtemény az elmúlt napokban klubunk zászlajával gazdagodott.
Már az SZKKA-zászló is ott díszeleg a gyűjteményben!

A soproni főpostán lassan 30 esztendeje dolgozó gyűjtó 1987 óta foglalkozik hobbi szinten a sportegyesületek, sportszervezetek kiszászlóinak a gyűjtésével. József nős, kislánya Lilla 9, kisfia Máté 11 esztendős. 
- Gyűjteményem jelenleg több mint 4200 darabos, és a Föld 135 országából, kicsiny hazánk több mint 400 településéről sikerült már valamilyen sportrelikviára szert tennem. Az atlétikától, a labdarúgáson, a kézilabdán és a tekén át, egészen a vitorlázásig. Számomra minden sportág egyforma, és ugyanolyan nagy öröm egy kis falu tekecsapatának a zászlaja, mint egy külföldi nagy futball klubé. Ezért is sikerült a hosszú évek alatt összegyűjtenem ennyi zászlót – tudtuk meg Józseftől, aki 10 éves egyesületünktől is azt kérte, hogy küldjünk számára egy kiszászlót. 

Klubvezetésünk természetesen eleget tett a kérésnek és Pődör Zoltán klubelnök már el is küldette asztali zászlónkat a gyűjtőnek. Az elmúlt pár nap pedig már elég volt arra is, hogy megérkezzen a gyűjtemény legújabb darabja és a viszontválasz is.

- Nagy megtiszteltetés számomra, hogy válaszadásra méltatták megkeresésemet, és nagy öröm, hogy segítettek! A zászló időközben már megérkezett, amit szeretnék Önöknek ezúton is nagyon szépen megköszönni. Örülök, hogy ezzel a gyönyörű relikviával gazdagították gyűjteményem. Jó egészséget és sok sikert kívánok az NB I-be feljutni vágyó csapatuknak és a klub valamennyi vezetőjének, játékosának – írta szerkesztőségünk megkeresésére adott válaszlevelében a gyűjtő. 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK