Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már csak 1 nap: Marosán György látja a tüzet a lányok szemében!

A szombati csúcsrangadó előtt vezetőedzőnkkel beszélgettünk.
Már csak 1 nap: Marosán György látja a tüzet a lányok szemében!

- Már nagyon várja mindenki a csoport csúcsderbijét, de vajon mivel telt a kozármislenyi döntetlen utáni hét? 
- A hét eleje a hibák kijavításásról szólt, illetve nyílván a megszokott rutinnal, valamint a kondicionális képességek szinten tartásával foglalkoztunk. A hét második felében pedig a NEKA elleni rangadó taktikai és stratégiai dolgainak begyakorlásán volt a hangsúly. 

- Sikerült felkészülni a rangadóra? 
– Azt gondolom, igen, sikerült jól felkészülnünk! A kellő extra motiváció megvan bennünk, látom a tűzet a lányok szemében. Tudjuk, hogy a teljes meccs alatt nagas szintű koncentrációra lesz szükség. Most nem az eszükkel dolgozó katonáinkat, hanem a szívükkel érvényesülő harcosainkat akarom majd látni a pályán. Persze, ha ennek az elegye jön elő, akkor sem leszek boldogtalan. 

– A nyolcadik játékosra is szükség lesz? 
– Teljesen természetes! A hazai pályán mindig óriási segítség szurkolóink támogatása. A bennünket követő tömeg és hangorkán hátborzongató, még idegenben is. Mindenkit arra kérek, hogy látogasson ki és tapsoljon nekünk, illetve buzdítson bennünket. Senki ne a könyvtárba készüljön, hanem igenis használja a hangját és drukkoljon mindenre elszánt csapatunknak. Érjük el együtt a történelmi sikert! 
 

Az SZKKA - NEKA rangadó 16 órakor kezdődik az Egyetemi Sportcsarnokban, de már előtte a 14 órakor startoló SZKKA - NEKA II. serdülő rangadón is elkél majd drukkereink buzdítása.