Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már csak 1 nap! Mayer, Terenyi és Varga is bízik a győztes idénykezdésben!

Játékosaink már nagyon várják a vasárnapi bajnoki rajtot.
Már csak 1 nap! Mayer, Terenyi és Varga is bízik a győztes idénykezdésben!

Mayer Maja: úgy érzem, jó formában vagyunk, de ezért nagyon is sokat dolgozott a csapat! Nagyon sok edzésen vagyunk túl, de úgy gondolom, megérte, hiszen elértük azt az állapotot, amivel egy rangadót, egy bajnokságot el lehet kezdeni! Részemről most 100%-osnak érzem magam, de a vasárnapi mérkőzésre megpróbálom még a 110%-ot is kihozni magamból és mindent megfogok annak érdekében tenni, hogy nyerjen a csapat! Egy nagyon jó mérkőzés lesz, egy nagyon jó csapattal. Remélem, minél többen kijönnek szurkolni, mi pedig megháláljuk a buzdítást egy jó játékkal!

Terenyi Bianka: végre megkezdődik a szezon, amire már 10 hete készülünk, személy szerint nagyon várom az első bajnoki mérkőzésünket. A csapat, úgy gondolom jó formában van, mindenki izgatott az első forduló miatt. Kozármisleny közvetlen riválisunk, így ennek megfelelően készültünk a találkozóra. Nem volt egyszerű a felkészülés, kemény volt fizikailag és mentálisan is, de bajnokságot szeretnénk nyerni, így mindenkiből ki kell hozni a legjobbat. Remélem a szurkolókkal együtt sikerül minden, amit kitűztünk célul.

Varga Nikolett: nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban és még nagyon sokat is kell. Voltak jó és rossz edzőmérkőzéseink, de mindenhol csapatként küzdöttünk, még ha voltak hibák is, ez volt a lényeg. A magyar kupameccsre már 100%-os figyelem kellett és azóta már csak a finomhangoláson, gyorsításon volt a hangsúly. A csapatunk egyre jobb formában van és ezt vasárnap meg is szeretnénk mutatni. Ahogy mondtam, még egy hosszú út elején járunk,de már az elejétől küzdeni, harcolni fogunk  mindent megteszünk a győzelem érdekében. Remélem, vasárnap sokan kilátogatnak a mérkőzésre, szükségünk lesz a szurkolásra! Hajrá Szombathely!

Az SZKKA – Kozármisleny bajnoki meccs vasárnap 16 órakor kezdődik az Egyetemi Sportcsarnokban.