Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már csak 3 nap: a NEKA csapatai ellen kell győzni a hétvégén!

Az NB I/B és a serdülő I. osztályú csapatunk is a bajnokság végkimenetele szempontjából rendkívül fontos rangadót játszik szombaton, amikor újra nagy szükség lesz fantasztikus közönségünk buzdítására.
Már csak 3 nap: a NEKA csapatai ellen kell győzni a hétvégén!

A felnőtteknél a múlt hétvégi kozármislenyi döntetlen után a 2. helyet foglalja el a nyugati csoport tabelláján Marosán György csapata, de ez ,,csak” amiatt fordulhat elő, mert a legfőbb rivális, a szombaton az Egyetemi Sportcsarnokba érkező NEKA együttese egy mérkőzéssel többet játszott. A vesztett pontokat (1) figyelembe véve továbbra is a veretlenül álló Mayer Majáék az elsők, a NEKA (2) a 2., míg a Kozármisleny (8) a 3. helyet foglalja el. 
A csúcsrangadóra gőzerővel készülnek lányaink, akik ezúttal is bíznak a remek folytatásban és abban, hogy hazai közönség újra benépesíti az Egyetemi Sportcsarnokot és a hangorkánban nem is lehet majd más az erdmény, mint a győzelem. 
Az SZKKA – NEKA meccs szombaton 16 órakor kezdődik.

Felnőtt csapatunk mellett a serdülő I. osztályban vitézkedő fiataljaink is rangadóra készülnek.

- Kemény hét lesz nagyon, mindenkitől maximális hozzáállást várok – fogalmazott érdeklődésünkre Pődör Zoltán edző, akinek csapata jelenleg a tabella 3. helyét foglalja el, de a vesztett pontok tekintetében (3) továbbra is pontazonossággal a NEKA I. csapatával az 1-2. helyen áll. 
A szerzett pontok összevetésében listavezető Győri Audi ETO KC I. 4, míg a szombati ellenfél, a tabella 4. helyén álló NEKA II. 6 pontot nem tudott begyűjteni mindezidáig. 

Az SZKKA – NEKA II. meccs szombaton 14 órakor kezdődik, ám ezzel még nem ér véget a hétvégi fontos meccsek sorozata, hiszen vasárnap 11 órakor az NB II. északnyugati csoportját vezető U22-es csapatunk vasi rnagdót játszik a 3. helyezett Büki TK ellen. Itt is elkél majd a szurkolás!
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK