Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már csak 7 nap: Gyere Te is velünk és szurkoljunk együtt Kozármislenyben!

Ajándékpólót kapnak szurkolóink, ha regisztrálnak, elutaznak a szurkolói busszal vagy önállóan és február 16-án Kozármislenyben buzdítják az NB I/B nyugati csoportját pontveszteség nélkül vezető csapatunkat!
Már csak 7 nap: Gyere Te is velünk és szurkoljunk együtt Kozármislenyben!

Az első és legfontosabb, hogy, aki idegenben is drukkolni szeretne kedvenceinknek, az regisztráljon, adja meg nevét és a póló méretét a 06/70 626-6602-es számon Huszár Zoltánnak, klubunk munkatársának!
Szurkolóinknak lehetőséget biztosítunk, hogy eldönthessék, mi legyen a felirat a mislenyi rangadón viselendő szurkolói pólón. Drukkereink eldönthetik mit akarnak üzenni a csapatnak a lelátóról! 
Legyen a Te szöveged az SZKKA által biztosított pólón!
Ennek érdekében pedig nem kell mást tenni, mint február 10-én, vasárnap 12 óráig hozzászólásban fogalmazd meg felirat-ötletedet (pl.: Veletek vagyunk!). A javaslatok befogadását vasárnap 12 órakor lezárjuk, majd szavazásra bocsátjuk a legjobb, legfrappánsabb ötleteket. A legtöbb voksot kiérdemlő felirat kerül majd fel a pólókra, amelyeket jövő szombaton viselni fogunk!

A szurkolói autóbusz indulási időpontjáról és a kozármislenyi szurkolás megszervezésének további részleteiről hamarosan újabb információkat osztunk meg!
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK