Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Már csak 9 nap! – Gyere Te is Kozármislenybe és szurkolj csapatunknak!

A nagy történelmi győzelmeket sosem egy harcos, hanem mindig egy közösség érte el – többek között ezt mondta weboldalunknak adott interjújában Marosán György vezetőedző.
Már csak 9 nap! – Gyere Te is Kozármislenybe és szurkolj csapatunknak!

- Óriási meccsnek ígérkezik a mislenyi rangadó! A vezetőedző szerint is valóban mindenkinek Kozármislenyben a helye?
- Igen, minden SZKKA-szurkolónak ott a helye! Már mi is a február 16-i kozármislenyi rangadóra készülünk, hiszen mindig a következő feladat teljesítése a legfontosabb. 

– Hogyan élitek meg a felkészülés utolsó napjait?
- Ugyanúgy éljük meg, mint a többi meccsre való felkészülést, de minden kétséget kizáróan ez lesz az egyik csúcscsata a komplex cél elérése érdekében. Tavasszal is a történelmi cél lebeg a szemünk előtt, a motiváció folyamatosan jelen van csapatunk életében. 

– Szerintetek is nagyon fontos szurkolóink kiszolgálása?
- Természetesen! A két alappillér a bajnoki cím elérése és a szórakoztatás, a közönség jó játékkal történő megörvendeztetése, hiszen kötelességünk és felelősségünk is egyben a szurkolóink kiszolgálása. Drukkereink minden csata helyszínén velünk vannak, tudom, hogy február 16-án sem lesz ez másként! 

– Mi dönthet tavasszal?  
- Szerintünk a közösség ereje! A nagy történelmi győzelmeket sosem egy harcos, hanem mindig egy közösség vívta meg, illetve érte el. Hiszem, hogy mindez esetünkben is így lesz. A mi hadseregünk is a játékosokból és a szurkolóinkból áll össze, így vagyunk kerek egész. A közönségünk mindig átsegít a holtpontokon, buzdításuk minden meccsen több gólt jelentenek számunkra! 

Közben Pődör Zoltán klubelnöktől megtudtuk, hogy a nagy érdeklődés miatt Kozármislenybe szurkolói buszt indítunk. A február 16-i út szervezési részleteiről hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat, illetve szurkolóinkat!