Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

„Maradt bennem hiányérzet”

Négygólos győzelmet aratott városunk NB/I B-s kézicsapata, a Swietelsky-SZKKA szombaton este Nagyatádon. Füzesi Ferenc örül a két pontnak, ám maradt benne hiányérzet…
„Maradt bennem hiányérzet”

Hektikus játékot hozott az első játékrész, az elején a Rinyamenti játszott jobban, aztán az idő múlásával a mieink rendezték soraikat, és átvették a vezetést. A félidő végéhez közeledve megint hiba csúszott a gépezetbe, így a szünetre egállal vonultak a felek.
A második harminc percben egységesebb produkcióval rukkoltak elő a szombathelyiek, amelynek eredményeként sikerült elhozni a két pontot a somogyi városból. A meccs másnapján Füzesi Ferenc értékelte a találkozót.
– Amiért mentünk, azt a feladatot teljesítettük: két ponttal tértünk haza a Rinyamenti otthonából. Ugyanakkor maradt bennem hiányérzet, sokszor nem tetszett, amit láttam. A támadásban korábban ránk nem jellemző egyénieskedést és szétszórtságot tapasztaltam, ezeket a hibákat ki kell javítanunk. Sok munka vár még ránk, most így jött ki a lépés, de ami a legfontosabb, hogy nyertünk – fogalmazott Füzesi Ferenc, a Swietelsky-SZKKA vezetőedzője.
Fotó: Rinyamenti KC facebook