Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Marosán György: nehéz helyzetben vagyunk, de a szívünk ott dobog majd a pályán!

A ,,téli szünet" előtti 3 fontos meccs közül a szombati, DKKA elleni bajnokira készülve több nehézséggel is szembe kell néznünk.
Marosán György: nehéz helyzetben vagyunk, de a szívünk ott dobog majd a pályán!

Marosán György vezetőedzővel a csütörtöki edzést követően beszélgettünk.

- Milyenek az előjelek?

- Őszintén szólva, a lehető legrosszabbak az előjelek. Mindössze 9 bevethető emberünk maradt, a belső 3 posztra pedig pontosan 3. Egy viszont biztos: sok nehézség érheti az embert, ugyanakkor a győzni akarás esélyét semmi és senki nem veheti el, abban nem eshet csorba. Nagyon akarunk győzni, ehhez viszont rendkívüli harciasságra lesz szükség. Tény, hogy a komoly problémák a lehető legrosszabbkor jöttek, jó lenne, ha ezek megerősítenének bennünket. Valamiért ezt hozta az élet, a sors így akarta. Az biztos, hogy a szívünk ott dobog majd a pályán és mindent megteszünk szombat este a 2 pont megszerzéséért. Aki összerakható szombatra, ha fél lábbal is, de pályára fog lépni. 

- Ebből adódik, hogy a szurkolókra még fokozottabban szükség lesz...

- Igen, nagyon várjuk a szurkolóinkat, hiszen ebben a helyzetben óriási lökést adnának, ha ugyanolyan atmoszférát teremetenének, amilyet már nem egyszer tapasztaltunk hazai meccseinken!

Az SZKKA - DKKA K&H liga női kézilabda bajnoki mérkőzést november 2-án 18 órától rendezzük a répcelaki Répce Sportcsarnokban.