Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

"Meccsről meccsre erősödünk"

Az SZKKA saját nevelésű játékosa, Szmolek Apollónia úgy érzi, visszatalált a csapat a saját játékához és a folytatásban is győzelmeket vár.
Meccsről meccsre erősödünk

A hétvégén felnőtt csapatunk végre igazi arcát mutatva magabiztos sikert aratott a Tempo KSE vendégeként, így az első fordulóban elszenvedett pofont követően már zsinórban három győzelmet számlál a Magyar Kupa-továbbjutás mellett. A legutóbbi idegenbeli bajnokin a védekezés mellett a támadó oldalon is megvillant csapatunk saját nevelésű beállósa, Szmolek Apollónia, aki 100%-os hatékonysággal végül 5 góllal zárta a meccset.

- Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen végre azt éreztem, amit a nyári edzőmeccseken is:  felszabadultan játszottuk a saját játékunkat. A győzelem kulcsa a higgadtság volt és az, hogy igazi csapatjátékot mutattunk – emlékezett vissza a 20 éves játékos, aki értékelte a bajnokság első hónapját is.

Az első fordulóban nagyon stresszesen léptünk a pályára és ez az egész mérkőzésre  rányomta a bélyegét. A meccs után az volt a legfontosabb, hogy fejben helyre tegyük a dolgokat és hogy vissza találjunk a saját  játékunkhoz.  Úgy gondolom, hogy ez sikerült és meccsről meccsre erősödtünk. Minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy nyerni akarunk és ez most sem lesz másképp, teljes gőzzel dolgozunk azért, hogy elérjük a céljainkat – nyilatkozta az SZKKA saját nevelésű játékosa, Szmolek Apollónia.