Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Mecsekalján a fiatalok

Vasárnap az NB/I-es ifi- és serdülőcsapatunk is Kozármislenyben lép pályára. Pődör Zoltán együttese 4-től, Józsa Krisztián alakulata pedig hattól mérkőzik meg a helyi riválissal.
Mecsekalján a fiatalok
  • Tavaly egy góllal a baranyaiak nyertek, így most mindenképpen revansot vennénk rajtuk. A játékosok nagy terhelést kapnak, több csapatunk is pályára lép a hét végén, így nem lesz egyszerű összeegyeztetni a meccseket, de ez a feladat, ezt kell megoldanunk. A Kozármisleny jó erőkből áll, az előző kiírásban előttünk végzett. Az első fordulóban nyertünk, ezúttal is ez a célunk – fogalmazott Pődör Zoltán, a Swietelsky-SZKKA serdülőcsapatának edzője.
    Az első játéknapon kikapott ifi együttesünk, a kimondottan erős Alba Fehércár nyert a vasi megyeszékhelyen 17–29-re. Józsa Krisztián úgy véli: az első félidőben mutatott teljesítményre kell alapozni.
  • Bár kikaptunk, az első félidőben jól teljesítettek a lányok – ekkor kétgólos előnyben volt csak a fehérvári gárda. A héten keményen dolgoztak a csajok, elszántak, mindent beleadtak. Nagyon kemény ellenfélhez látogatunk, Kozármislenyben mindenki megszenved. Bizakodó vagyok, mindent megteszünk, hogy jó eredményt érjünk el – vélekedett Józsa Krisztián, a Swietelsky-SZKKA ificsapatának trénere.