Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Megérdemelt győzelem az utolsó fordulóban

A leány serdülő I. osztály nyugati csoportjában szerda délután Swietelsky-Szombathely - DKKA NKFT rangadóval köszöntünk el hazai közönségünktől. Pődör Blankáék a 4. helyen végeztek.
Megérdemelt győzelem az utolsó fordulóban

Swietelsky-Szombathely - DKKA NKFT  33-28 (16-14)

SZKKA: Lőrincz Brigitta - Horváth Anna 6, Lakatos Lizett 4, Pődör Blanka 5, Tamási Kata 16, Győrffy Luca 1, Juhász Anna, Sámson Petra 1, Horvát Lilla, Farkas Hanna, Szekér Petra Tóth Nóri, Varga Vanessza, Szuhogyi Rebeka, Szentgyörgyvári Lia.

A tabellán közvetlen előttünk álló rivális érkezett hozzánk. Noha a meccsnek már nem volt tétje, mert se előre, se hátára már nem mozdulhattunk, mégis szerettünk volna szépen búcsúzni hazai környezetben a serdülő első osztály küzdelmeitől.
Nem kezdtük jól a mérkőzést, a védelem nem állt össze, valamint a támadó játékunk is nehézkes volt, de így is fej-fej mellett haladtak a csapatok. A 15. perc tájékán kezdett a védelem is összeállni, illetve a támadás is ötletesebb és gördülékenyebb lett! Így kétgólos előnyben mentünk a szünetre. A második félidőben mi is és az ellenfél is taktikát váltott a védekezésben, ez nekünk jött jobban, valamint a kapunkban is több fontos pillanatban volt védésünk. A különbség folyamatosan nőtt, igaz a második félidő hajrájában feltámadtak a vendégek, de ezt rendre visszavertük és megnyugtató különbségű győzelem lett a vége. 

Pődör Zoltán edző: gratulálok a csapatomnak, nagyon örülök, hogy így búcsúzunk hazai környezetben a serdülő bajnokság idei sorozatától! Szép eredményt értünk el sok szép győzelemmel és tanulságos vereségekkel! Fontos volt ez a szezon a fejlődésünk szempontjából! Már várjuk jövőre a saját korosztályunkat, de addig is jöjjön a megérdemelt pihenés!

A tabella és a góllövőlista ITT böngészhető. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK