Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Meggyőző játék, könnyed idegenbeli siker!

December első hétvégéjén az NBII-es bajnokságban lányaink Celldömölkre látogattak, ahol egy esetleges sikerrel akár a tabella élére is ugorhattak.
Meggyőző játék, könnyed idegenbeli siker!

Az első félidőben felváltva estek a gólok. Igyekeztt a hazai csapat lassítani a játékot, míg a vendégek lendületes támadásokat vezettek. Sajnos a pontatlan befejezések miatt nem alakult ki megnyugtató különbség a két csapat között. A második félidőben viszont állva hagyta ellenfelét a szombathelyi csapat és 10 perc alatt eldöntötték a 2 pont sorsát. Szerencsére a mérkőzés végére csak a különbség nagysága maradt a kérdés.

Józsa Krisztián: "Ma a jó kapus teljesítményhez jó védekezés párosult! Végig koncentrálva, lendületesen játszottunk. Gratulálok a lányoknak!"

Celldömölki VSE - Szombathelyi KKA II 22-36 (13-15)
Károly Anett, Csire Fanni 9, Pődör Rebeka 10, Csépke Dominika 2, Dénes Alexandra 1, Bozzai Zsófia 8, Bódi Virág 1. Cserék: Galambos Anna 5, Keszei Molli, edző: Józsa Krisztián

NB 2 junior:
Celldömölki VSE - Szombathelyi KKA II 15-21 (7-9)
Bódi Csenge, Hubay Lili, Tamás Panna 10, Marton Adél 7, Keszei Molli 2, Brúnó Aida 1, Váradi Franciska, Málovics Dorina, edző: Józsa Krisztián

Ezzel a győzelemmel NBII-es csapatunk a tabella élére ugrott, és így vezetik a bajnokságot a a VKL SE Győr elött.