Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Felkészülés: Megilletődött kezdés után vereség Vácon

Marosán György vezetőedző az edzőmérkőzés középső fázisával elégedett volt.
Felkészülés: Megilletődött kezdés után vereség Vácon

A K&H Liga előző idényét negyedik helyen záró Váci NKSE otthonában játszottuk második nyári felkészülési meccsünket. A múlt pénteki fölényes siker után ezúttal megilletődve kezdett a csapatunk, így a kiváló erőkből álló hazai együttes már a szünetre hatgólos előnyre tett szert. A folytatásban tudtuk rendezni a sorokat és a második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott. A vereség ellenére a találkozó remekül szolgálta a felkészülésünket, a végeredmény 36-28.

- Érződött, hogy a két csapat azért nem ugyanott tart a felkészülésben és a bajnokságban sem ugyanazokért a célokért fog majd küzdeni. A mérkőzés elején nagyon megilletődötten kezdtünk, de a meccs középső fázisával – amikor visszajöttünk a meccsbe – elégedett vagyok. Bízom benne, hogy ez a meccs is jól szolgálta a felkészülésünket – értékelt az SZKKA vezetőedzője, Marosán György.

Váci NKSE – Szombathelyi KKA 36-28 (21-15)

Felkészülési mérkőzés, Vác, Városi Sportcsarnok

SZKKA: Tomasevics – Csire 1, Horváth P. 5, Pődör 7, Szendrei 6, Virág 1, Borba 5, Stosics, Prkacin 2, Forgács 1, Szmolek, Biró, Papp P., Balog (K), Christe (K).