Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Megkezdődött a legek tábora!

A naponta 8-16 óráig tartalmas foglalkozásokat és kikapcsolódást nyújtó nyári táborunk bázisa az ELTE-SEK Egyetemi Sportcsarnoka.
Megkezdődött a legek tábora!

A kicsik és az első alkalommal kézilabda-tábort választók körében nagy volt az izgalom hétfő reggel, vajon tetszik-e majd a rengeteg kézilabda-foglalkozást és sok színvonalas programot kínáló SZKKA-nyári tábor, aztán a megnyitó és az első órák mindenkit megnyugtattak, jó helyre kerültek a 6-11 esztendős lányok.

- Minden edzővel, segítővel együtt, száz feletti létszámmal bonyolítjuk le az idei nyári tábort. Azt mondtam a megnyitón, hogy ez a legek tábora, hiszen rekord létszámmal, az eddigi legtöbb edzővel, segítővel szervezzük ezt a hetet. Úgy néz ki az idő kegyes velünk, így az összes kinti programot le fogjuk tudni bonyolítani. Természetesen délelőttönként a kézilabda kapja a fő hangsúlyt. Az idén először a korosztályokat több csoportba osztva dolgozunk az egyéni technikai, koordinációs, valamint labdás ügyesség fejlesztésen – tájékoztatta oldalunkat Józsa Krisztián táborvezető. 

A táborlakókra délutánonként szabadidős programok várnak, kedden strandra mennek a gyerekek, szerdán pedig Bükre veszik az irányt, ahol a Kristály tornyot keresik majd fel a kézilabda nyári tábor résztvevői.